スパゲティサラダ SPAGHETTI SALAD
ディルとオリーブオイルの香りが食欲をそそる、スパゲティディッシュです。
This is a great flavor of dill and olive oil.
材料/Ingredients
スパゲティ 500g
玉ねぎ 1/2個 スライス
にんじん 1/3個
ピーマン 2個
パプリカ 1個
きゅうり 1本
オリーブオイル 大さじ6
ディル 大さじ3
パセリ 大さじ1 みじん切り
塩、こしょう
500g of spaghetti
1/2 onion, slice
1/3 carrot
2 peppers
1 paprika
1 cucumber
6 tablespoonfuls of olive oil
3 tablespoonfuls of dill
1 tablespoonfuls of parsley, finely chopped
salt and pepper
作り方/Directions
①たっぷりのお湯と塩でスパティをゆでる。お湯に入れる時に、スパゲティは半分に折ります。
②野菜は玉ねぎのスライスと同じくらいの大きさに切る。にんじんが硬ければ少し茹でます。
③ゆで上がったスパゲティをざるに上げ、よくお湯を切ったら、ボールに移してオリーブオイル、
塩、こしょう、野菜、ディル、パセリをすばやく混ぜたら出来上がり。
①Boil spaghetti with generous amount of water and salt.
②Cut the all vegetables the same as onion slice. Carrots can be boiled if you like.
③Drain the hot water of spaghetti in a colander, remove the spaghetti a pot and mix olive oil,
salt and pepper, the vegetables, dill and parsley well.
You can enjoy this at room temperature or chilled, as well.