2 sauries
1 pita bread
1 clove of garlic, rosemary, bay leaf, thyme, olive oil, salt and pepper
1/2 lemon, caper
1/2 onion, slice
1/2 cucumber
1 tomato
作り方/Directions
①サンマは頭とはらわたを取り除いたらよく洗い、塩を振って少し置いてから
キッチンペーパーでよくふく。
②オリーブオイルでにんにくを炒めてから、サンマ、ハーブ類を入れて
両面よく焼く。
③焼き上がったら皮、骨を取り除き、レモンとケッパーを加えて
一晩冷蔵庫へ。
④ピタパンは半分に切って切り目から空洞を広げてポケットを作り、
オーブントースターで2~3分焼く。
⑤サンマ、玉ねぎ、きゅうり、トマトなどをはさんでできあがり。
ジャジキをはさんでもGoodです!
①Remove the head and clean the sauries. Wash, salt and leave it for a while. Then dry it with a paper.
②Fry the garlic with olive oil, put and cook the sauries with herb.
③Mix with lemon and caper and leave it lay for one night in a fridge.
④Toast the pita bread.
⑤Sand with the sauries, onion, cucumber and tomato.