材料/Ingredients for 1 pot
玉ねぎ、ナス、ズッキーニ、ピーマン、トマト、セロリなどの夏野菜
他にもにんじんやきのこ類、大根などもOKです。
スライスしたオリーブがよく合います。
トマトソース 2カップ
にんにく 1片
オリーブオイル 大さじ3
ローリエ、塩、こしょう、パセリ
Vegetables in Summer, like onion, eggplants, zucchini, green pepper, tomato and celery.
2 cups of tomato sauce
1 clove of garlic
3 tablespoonfuls of olive oil
a bay leaf, parsley, salt and pepper
作り方/Direction
①野菜は1cm角くらいに切る。
②にんにくをオリーブオイルで炒め、香りがでてきたら他の野菜も加える。
③トマトソースとローリエを加えことこと弱火で煮込んでいく。
④野菜が柔らかくなったら出来上がり。焦げ付かせないように、また煮込みすぎると野菜
が溶けてしまうので気をつけてください。弱火で20分くらいが目安です。
①Cut the vegetables in cubs.
②Fry the garlic with olive oil and add the other vegetables.
③Put the tomato sauce and a bay leaf, then, cook it with low heat.
④Don’t burn it and cook too much.