冬の間大活躍してくれた大根を使ったポタージュスープです。
大根ポタージュ RADISH POTAGE
大根ポタージュ RADISH POTAGE
材料/Ingredients for 1 pot
大根 200g、スライス
玉ねぎ 50g、スライス
じゃがいも 50g、スライス
野菜スープストック又は水 150g
豆乳 300g
塩、こしょう、オリーブオイル
大根のいい香り。とろとろです。
200g of radish, slice
50g of onion, slice
50g of potato, slice
300g of soy milk
150g of vegetable soup stock or water
olive oil, salt and pepper
作り方/Directions
①じゃがいもは切ってから10分水にさらして、ざるに上げておく。
②玉ねぎと大根、じゃがいもをオリーブオイルで炒める。
③スープストックを加え、野菜が柔らかくなるまで火にかける。
④バーミックス又はミキサーにかける。
⑤濃度を見ながら少しずつ豆乳を加え、塩、こしょうで味を調えたら出来上がり。
パセリか茹でた大根の葉っぱとオリーブオイルをサーブする直前にどうぞ。
オーガニック大根。みずみずしくてとてもおいしいです。
①Cut and soak the potatoes in water and drain in a colander.
②Fty the onions, radish and potato with olive oil.
③Put the soup stock and cook it until all vegetables become soft enough.
④Blend it in a food processor.
⑤Depends on the concentration, carefully add soy milk little by little. Season with salt and pepper.
Sprinkle parsley and olive oil just before you eat.
(by φ in Kobe)
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