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ギリシャ屋ミルストーン ギリシャ産オリーブオイルなどの販売「ミルストーン」。

TEL:042-682-2585

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ピクルス PICKLED CUCUMBERS

ピクルス PICKLED CUCUMBERS

 

西洋のお漬け物、ピクルス。今回はきゅうりを漬けていますが、ピーマン、
カリフラワー、キャベツなどさまざまなお野菜で作れます。

 

You can pickle cumbers as well as peppers, cauliflower, cabbage, or any other vegetables.

 

 

 

材料/Ingredients

 

きゅうり 3本

漬け始めたところ。

ワインビネガー 1カップ

水 1カップ

にんにく 2片

砂糖 大2

塩 大1

ローリエ 3〜4枚

ブラックペッパー 30粒

コリアンダー 30粒

鷹の爪 2本、種を取り除く

 

 

 

 

3 cucumbers

24時間経過したピクルス。

1 cup or wine vineger

1 cup of water

2 gloves of garlic

3 tablespoonfuls of suger

1 tablespoonful of salt

3~4 bay leaves

30 of whole black pepper and cilantro seed

2 of red pepper, remove the seeds

 

 

 

 

 

 

 

 

作り方/Directions

 

①キュウリは板ずりして10分おき、あらって水気をよくふいておく。

②材料をなべにかけ、5分煮詰める。

③あら熱が取れたら容器に移し、きゅうりがひたひたになるように漬け込む。半日から食べらます。

 

 

①Rub a cucumber with salt and leave it for 10 minuets. Then wash and dry it with a pepper towel.

②Put all ingredients in a pot, and cook down the sauce for 5 minuets.

③When it gets cold, remove it from a pan to a suitable container. You can eat after a half of a day!

 

少々オリーブオイルをかけていただくと、サラダっぽくてまた違うおいしさが楽しめます。

 
 
 

                      (by φ in Kobe)

 

 

 

 

〜〜ギリシャのおいしいオリーブオイルを使えば
  ご家庭でも本格ギリシャ料理が楽しめます!〜〜

 
   オンラインショップはこちらhttp://olivemillstone.jp/products_cat/oliveoil