きのこのスパゲティです。ディルとバジルとオリーブオイルの香りがたまりません。
冷めてもおいしくいただけます。
This is a spaghetti with dill and mushrooms. The flavor of olive oil and herbs stimulates your appetite!
きのこのスパゲティです。ディルとバジルとオリーブオイルの香りがたまりません。
冷めてもおいしくいただけます。
This is a spaghetti with dill and mushrooms. The flavor of olive oil and herbs stimulates your appetite!
スパゲティ 200g
きのこ類 300g
玉ねぎ 1個
オリーブオイル 1カップ
ディル、バジル、パセリ 各大さじ2
塩、こしょう
200g spaghetti
300g mushrooms
1 onion
1 cup olive oil
2 tablespoonfuls dill, basil and parsley, chopped
salt and pepper
①たっぷりのお湯とたっぷりの塩でスパゲティをゆでる。
②きのこ、玉ねぎはスライスしてオリーブオイル大さじ2で炒める。炒めたら塩、こしょうと分量の半分のハーブを和える。
③スパゲティが茹で上がったらお湯を完全に切り、塩、こしょうと残りのオリーブオイルとハーブをよく混ぜて出来上がり。
①Boil spaghetti with plenty of hot water and salt.
②Slice mushrooms and onions, fry them with olive oil, then, mix with half of herbs with it.
③Drain the spaghetti well in a colander and mix with olive oil, herbs, salt and pepper.