下仁田ネギを使ったパイです。
下仁田ネギは普通の白ネギより太くて大きく、薬味として生で食べる時はぴりっと辛く、
加熱するとやわらかくて甘くなります。一度食べたら忘れられない高級ネギ。
ちょっと高めでめずらしい物ですが、手に入ったら贅沢に使っておいしいパイを
作りましょう!
太くて大きいギリシャのネギによく似ています。
This is the pie using our pride Shimonita Leek.
Shimonita Leek is much bigger and thicker than usual leek. The taste is spicy, but once it is cooked, it incredibly becomes sweet and tender.
When available, let’s make rich and delicious pie!
Leek in Greece is similar to Shimonita Leek.
材料/Ingredient 15人分
中身/Filling
下仁田ネギ 5本
卵 1個
フェタチーズ又はピザチーズ 300g
オリーブオイル
塩、こしょう
ディル
パイ生地
パイ生地のレシピをご覧ください。
5 Shimonita leeks
1 onion
1 egg
300g feta or pizza cheese
salt and pepper
dill
Pie pastry
Please look at the recipe of Dough for pie pastry.