今が旬の青じそ。新鮮なものが手に入ったら、たっぷり使ってドレッシングを
作りませんか。
市販のものとは断然違うお味が楽しめますよ。
今が旬の青じそ。新鮮なものが手に入ったら、たっぷり使ってドレッシングを
作りませんか。
市販のものとは断然違うお味が楽しめますよ。
Green perilla is in season now. Would you like to make your own dressing?
It will definitely be greater than in the supermarket.
青じそ 50g
オリーブオイル 100ml
ワインヴィネガー又はお酢 30ml
塩 小さじ1
しょうゆ 大さじ1
こしょう 少々
50g of green perilla
1ooml of olive oil
30ml of wine vineger
1 teaspoonful of salt
1 tablespoonful of syoyu
black pepper
フードプレセッサーにかけるだけ。調味料は味を見ながらお好みでどうぞ!
Only you have to do is that process all ingredients to a paste. Enjoy with salad,
grilled fish, smoked salmon, toast with cheese…..
サラダにはもちろん、スモークサーモンや焼き魚、グリルチキンにも合います。
グルメなお友達のYさんは、チーズと一緒にトーストしてみたら「ナイスなコラボ!!」
と絶賛してくれました。Yさん、ありがとうございました!
It goes well with fish and chicken dishes. A friend of mine, Ms. Y made a cheese toast with it,
and she says it is a perfect collaboration!
Thanks Y san!!