カートを見る
0

ショッピング
カート

お気に入りリスト

お気に入り

TEL:042-682-2585

受付時間:10:00~18:00(土・日・祝日定休日)

会社概要 お問い合わせ

パイ生地 DOUGH FOR PIE PASTRY

 パイ生地 DOUGH FOR PIE PASTRY

 

pitaパイはギリシャ人にとって、いつでもどこにでもある存在です。

道を歩けばどこにでも売っているファースト
フード。

レストランでの食事の前菜。

お母さんが作ってくれるおやつ。

とにかくみんなパイが大好き。

ここではスパナコピタ(ほうれん草パイ)やコトピタ(チキンパイ)など
甘いおやつ
ではなく、食事としてのパイ生地をご紹介します。 

 

Pies are around everywhere in Greece.

As a fast food on the streets.

As an appetizer at the restaurant.

As a mother’s cooking.

Any Greek people love pies anyway.

This pastry dough here can be used not for sweets pies, but for pies as a dish,
like Spinach pie  or Chicken pie.

 

材料

 

強力粉300g

薄力粉150g

オリーブオイル大さじ4

水150g

塩大さじ1

材料をざっくりと混ぜ合わせ、ひとまとまりにさせて、冷蔵庫で30分ほど
ねかせる。

 

Ingredient

300g of hard flour

150g of soft flour

4 tablespoonfuls of olive oil

150g of water

1 tablespoonful of salt

Don’t knead but mix all of ingredient of pastry, combining loosely.
Allow to stand
for 30 minutes in a fridge.

 

 

                        (by φ in Kobe)

 

 

〜〜ギリシャのおいしいオリーブオイルを使えばご家庭
  でも本格ギリシャ料理が楽しめます!〜〜

 
   オンライインショップはこちら     https://olivemillstone.jp/products_cat/oliveoil