材料/Ingredients
きゅうり 3~4本
玉ねぎ 1/2個、スライス
じゃがいも 1個、スライス
豆乳 300g
スープストック又は水 200g
ローリエ 1枚
オリーブオイル 大さじ2
塩、こしょう
3~4 cucmbers
1/2 onion, slice
1 potato, slice
300g of soy milk
a bay leaf
2 tablespoonfuls of olive oil
salt and pepper
きゅうり 3~4本
玉ねぎ 1/2個、スライス
じゃがいも 1個、スライス
豆乳 300g
スープストック又は水 200g
ローリエ 1枚
オリーブオイル 大さじ2
塩、こしょう
3~4 cucmbers
1/2 onion, slice
1 potato, slice
300g of soy milk
a bay leaf
2 tablespoonfuls of olive oil
salt and pepper
①玉ねぎ、じゃがいもをオリーブオイルで炒める。
②薄切りにしたきゅうり、スープストック(水)、ローリエを加え全体が柔らかく
なるまで茹でる。
③豆乳を加え(沸騰させないように)塩、こしょうしたらミキサーにかける。
④冷蔵庫で冷やしてお召し上がりください。
①Fry the onion and potato with olive oil.
②Add the cucumber, soup stock and a bay leaf and cook it.
③Put the soy milk and salt and pepper, then process it in a blender.
④Chill it in the fridge.
(by φ in Kobe)