バナナとリンゴのケーキです。バターはほんのちょっぴりで、そのかわり
オリーブオイルをたっぷり使います。シナモンがいい香りです。
Go easy on the butter but not olive oil. This cake is healthy and great cinnamon flavor.
バナナとリンゴのケーキです。バターはほんのちょっぴりで、そのかわり
オリーブオイルをたっぷり使います。シナモンがいい香りです。
Go easy on the butter but not olive oil. This cake is healthy and great cinnamon flavor.
①バナナとリンゴを食べやすい大きさに切り、バター
少々で炒める。
②リンゴがしんなりしてきたら、はちみつ、シナモン
で味付けする。
③ボールにバター、オリーブオイル、はちみつを入れ
力強くよく混ぜる。
④そこにふるいにかけた小麦粉とシナモンをさっくり
混ぜる。
⑤炒めたバナナ、リンゴと④の生地を混ぜたら、オリーブオイルを薄く塗った
オーブンパンに流し込み、200℃で約20分、こんがりと焼き色がつくまで焼いたら
出来上がり。
①Cut banana and apple and fry them with butter until wilted.
②Add honey and cinnamon.
③Toss butter, olive oil and honey well with a bowl.
④Put sifted flour and cinnamon powder, and mix slowly with a spatula.
⑤Mix all together with ① and ④. Run it into an oven pan coated with olive oil,
and bake it in an oven at 200 degrees for 20 minutes.
(by φ in Kobe)