子どもに大人気のギリシャのミートボールです。
ミントの香りがさわやかなアクセントになっています。
ジャジキと一緒にいただいてもおいしい!
This is a very popular meat balls with mint and parsley. It goes well with Tzatzki!
子どもに大人気のギリシャのミートボールです。
ミントの香りがさわやかなアクセントになっています。
ジャジキと一緒にいただいてもおいしい!
This is a very popular meat balls with mint and parsley. It goes well with Tzatzki!
合挽ミンチ 500g
玉ねぎ 1個 みじん切り
パン粉 2カップ
卵 1個
パセリ、ミント みじん切り
塩、こしょう、オリーブオイル
小麦粉
500g of mince
1 onion, finely chopped
2 cup of bread crumb
1 egg
parsley and mint, finely chopped
olive oil, salt and pepper
little flour
①全ての材料を混ぜ合わせて形を整え、小麦粉をまぶしたらオリーブオイルで
揚げるだけ。 揚げ油はぜひオリーブオイルを使ってください!
①Mix the all ingredients well.
②Mold and coat them with flour, fry them with olive oil.
(by φ in Kobe)